Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

O femeie a deschis focul pe un aeroport din Texas. Incidentul nu a provocat victime, doar panică

O femeie a deschis focul pe un aeroport din Texas. Incidentul nu a provocat victime, doar panică

O femeie a deschis focul luni pe un aeroport din Texas şi a fost imediat arestată de poliţie, un incident care nu a provocat victime, dar a provocat panică în rândul pasagerilor, relatează AFP, citat de Agerpres.

Cu puţin înainte de 11:00 a.m. (16:00 p.m. GMT), o femeie de 37 de ani s-a prezentat în apropiere de ghişeele aeroportului Dallas Love Field şi apoi s-a dus la toaletă, a declarat şeful poliţiei din Dallas, Eddie Garcia, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a ieşit cu capul acoperit de "o glugă", a scos un pistol şi a început să tragă mai multe focuri către tavan, dintr-un motiv necunoscut, a adăugat el.

Un ofiţer a neutralizat-o împuşcând-o în picioare. Plasată în arest, femeia a fost transferată la spital. Nu există alte victime, potrivit şefului poliţiei. Incidentul a provocat haos în aeroport, foarte aglomerat în această perioadă estivală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus