Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

O femeie a deschis focul pe un aeroport din Texas. Incidentul nu a provocat victime, doar panică

O femeie a deschis focul pe un aeroport din Texas. Incidentul nu a provocat victime, doar panică

O femeie a deschis focul luni pe un aeroport din Texas şi a fost imediat arestată de poliţie, un incident care nu a provocat victime, dar a provocat panică în rândul pasagerilor, relatează AFP, citat de Agerpres.

Cu puţin înainte de 11:00 a.m. (16:00 p.m. GMT), o femeie de 37 de ani s-a prezentat în apropiere de ghişeele aeroportului Dallas Love Field şi apoi s-a dus la toaletă, a declarat şeful poliţiei din Dallas, Eddie Garcia, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ea a ieşit cu capul acoperit de "o glugă", a scos un pistol şi a început să tragă mai multe focuri către tavan, dintr-un motiv necunoscut, a adăugat el.

Un ofiţer a neutralizat-o împuşcând-o în picioare. Plasată în arest, femeia a fost transferată la spital. Nu există alte victime, potrivit şefului poliţiei. Incidentul a provocat haos în aeroport, foarte aglomerat în această perioadă estivală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus