Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

PSD Sibiu: Îi cerem doamnei Cîmpean să meargă, astăzi, de urgență la Ministerul Sănătății!

PSD Sibiu: Îi cerem doamnei Cîmpean să meargă, astăzi, de urgență la Ministerul Sănătății!

O delegație a PSD Sibiu, compusă din deputatul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, liderul consilierilor județeni PSD, Laura Barac și consilierul județean Pavel Bichicean, a fost, ieri, într-o vizită de lucru la ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Tema discuției a fost, bineînțeles, realizarea noului spital județean din Sibiu. Spre surprinderea noastră, domnul ministru ne-a spus că nu a fost niciodată contactat de doamna președinte al Consiliului Județean și, implicit, nu a existat vreo vizită de lucru a doamnei Cîmpean sau a unui alt reprezentant al CJ, care să vină cu lămuriri și să caute soluții pentru construirea noului spital județean. Ministerul Sănătății a primit doar niște adrese care conțineau diverse solicitări, nerealiste în contextul condițiilor impuse pentru acordarea banilor prin PNRR.

Domnul ministru Rafila a dat exemple de alte autorități locale care, atunci când au ajuns în impas, au venit la Ministerul Sănătății pentru a găsi impreună soluții de finanțare a unităților spitalicești. Dânsul ne-a explicat că ar exista soluții și în cazul spitalului din Sibiu, doar să se dorească și din partea conducerii CJ.

Îi cerem doamnei Cîmpean să lase orgoliile și plimbările pe munte (cum a făcut ieri) și să plece chiar astăzi la București, la Ministerul Sănătății, să găsească soluții pentru realizarea spitalului pentru că, din partea oficialilor PSD și în special a domnului ministru Rafila, există toată deschiderea și dorința de a ajuta județul Sibiu. 

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

Canaris

Acum 2 luni

Nu la asta trebuie sa meargă.... Trebuie sa meargă la un tip care se pricepe la spitale.... Și chiar foarte bine.... Și care avea și banii necesari.... Din păcate omul este mort din 2014....Așa că tot la București dar la altul...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

No Au

Acum 2 luni

Ce să comunice doamna bani rusipiți pe tururi virtuale și consultanță fără rost, doar nu sunt banii dânsei
Raspunde

Iermolai Bîc

Acum 2 luni

Parcă nu sunteți împreună la guvernare! Unii au mers ieri, alții poate mâine, dar mai curând deloc, care cum, numai așa, ca să nu iese ce trebuie. Sunteți groaznici, pe banii și pe sănătatea noastră!
Raspunde

Ion

Acum 2 luni

PSD, jocul iprocriziei, acum cativa ani PSD spunea ca amplasamentul e toxic. Totuși când Trif era sef la Agentia de Mediu dadea autorizatia de mediu la un cartier intreg pe aceeasi strada!
Raspunde

Dezastru

Acum 2 luni

Critica, critica si iar critica. Dar PSD a făcut ceva util pentru ridicarea acestui spital? Că spitalul este al judetului, nu al lui Campean!
Raspunde

PSD Sibiu

Acum 2 luni

PSD Sibiu își reafirmă rolul de a critica aiurea de pe margine, fără a promova soluții concrete. La alegeri către 0%!
Raspunde

Cineva

Acum 2 luni

Înafară de aruncat bani pe comunicate de presă în care doar se critică aiurea, PSD nu face nimic!
Raspunde

Altcineva

Acum 2 luni

Ziua si comunicatul la PSD Sibiu. Ei prefera sa spuna zilnic ce ar trebui sa faca altii in loc sa ne spuna ce fac ei.
Raspunde

PSD Sibiu Demisia!

Acum 2 luni

PSD își arată adevărata intenție, circ și gargară ieftină pentru a câștiga voturi, sibienii nu vor da crezare unor astfel de comunicate. Se vede de pe lună că înafară de gălăgie și strâmbe nu faceți nimic, RUȘINE!
Raspunde

Mitza

Acum 2 luni

Laura Barac, cea care in sedinta CJ a cerut explicații de la Campean cu privire la spital. Deși ea, participand la sedinte si aproband deciziile, trebuia sa știe care este starea proiectului. Circ marca PSD!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus