Luni,
03.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Agent de poliție sibian, acuzat de ANI de fals în declarații. A câștigat la jocuri de noroc peste 20 de mii de lei și nu i-a declarat

Agent de poliție sibian, acuzat de ANI de fals în declarații. A câștigat la jocuri de noroc peste 20 de mii de lei și nu i-a declarat

Agenția Națională de Integritate (ANI) anunță astăzi, într-un comunicat de presă, că agentul principal de poliție Nicolae Cristian Berechet este acuzat că nu a specificat în declarația de avere câștiguri de peste 20 de mii de lei.

Banii, 20.528 de lei ar fi fost obținuți ”din premii li jocuri de noroc”, specifică ANI.

”Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la posibila săvârșire de către BERECHET NICOLAE CRISTIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile încasate din premii și jocuri de noroc în valoare de 20.528 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice, anunță ANI, informând totodată că s-a făcut o sesizare la Parchet în acest caz.

Agentul este originar din județul Argeș, fiind domiciliat în Pitești, iar pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Argeș figurează un arbitru cu numele Nicolae Cristian Berechet.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 2 luni

cam asta e activitatea jandarmeriei in RO
Raspunde

Ion

Acum 2 luni

Dar cum se lipeste norocul se politisti la pacanele!!! Mai era un articol recent in presa despre un grup de politisti din Bacau cercetati tot de ANI pentru castiguri nedeclarate din jocuri de noroc. Doamne Doamne tine cu politistii sau asa ii spune mai nou la spaga, castiguri din jocuri de noroc!?
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Președintele Iohannis a însușit o casa cu acte de proprietate fals si nu-l întreabă ANI de avere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus