Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Trafic restricționat duminică spre Rășinari și Cisnădioara pentru o competiție sportivă. Parcarea de la ZOO se închide de vineri

Trafic restricționat duminică spre Rășinari și Cisnădioara pentru o competiție sportivă. Parcarea de la ZOO se închide de vineri

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a celei de-a treia probe a competiției sportive Sibiu Triathlon Challenge 2022, respectiv bicicleta, în cursul zilei de duminică traficul rutier pe DJ 106A și DJ 106D va fi restricționat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

De vineri și până duminiă, municipiul Sibiu este gazda competiției sportive Sibiu Triathlon Challenge - ediția 2022, competiția care se va desfășura în Grădina Zoologică, în Muzeul Astra, dar și pe drumurile județene. 

Pentru buna desfășurare a competiției, pe timpul derulării acesteia, vor fi dispuse următoarele măsuri:

Duminică, 7 august, traficul rutier va fi restricționat în intervalul orar 07:30 – 11:30, pe următoarele artere rutiere:

-        municipiul Sibiu (Grădina Zoologică) – DJ 106 A, intrarea în Rășinari, în zona podului spre Poplaca și 

-        municipiul Sibiu (Grădina Zoologică) – DJ 106 D, până la intrarea în localitatea Cisnădioara. 

Rute alternative:

-        Sibiu – Calea Poplăcii – Poplaca – Rășinari 

-        Sibiu – Calea Cisnădiei – Cisnădie – Cisnădioara. 

De asemenea, reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat joi mai multe restricții de trafic duminică, 7 august, între orele 8 și 12,30, pe o porțiune a Căii Dumbrăvii, în parcarea de la ZOO și pe pista de biciclete din zonă. 

Citește și Restricții de trafic duminică, pe Calea Dumbrăvii, ZOO și pista de biciclete din zonă

Astfel, circulația va fi închisă pe strada Calea Dumbrăvii, de la intersecția acesteia cu strada Ludoș până la ieșirea din municipiul Sibiu spre Rășinari, duminică, în intervalul orar 07.30-11.00.

Având în vedere avizarea în acest scop de către Consiliul Județean Sibiu a închiderii DJ 106A, de la limita municipiului Sibiu și până la intrarea în Rășinari, pentru a evita blocarea și aglomerarea zonei de la Grădina Zoologică, Comisia de Circulație a luat această măsură de a închide traficul și pe tronsonul dintre str. Ludoș și Grădina Zoologică, accesul spre Rășinari și Păltiniș urmând să fie deviat pe ruta str. Ludoș – Calea Poplăcii – Poplaca – Rășinari, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.

Parcarea de la intrarea principală a Grădinii Zoologice, va fi, de asemenea închisă, începând de vineri, 5 august, ora 19.00 până duminică, 7 august, ora 17.00.

Traficul pe pista de biciclete în zona intrării la Zoo, va fi restricționat, în sensul că bicicliștii vor trebui să acorde prioritate concurenților la Triathlon pe această porțiune. 

Recomandarea polițiștilor rutieri adresată tuturor participanților la trafic, dar și la eveniment, este să dea dovadă de respect în trafic, de fairplay, de răbdare, să le respectăm bicicliștilor traseul de deplasare, să îi încurajăm de pe margine, dar cu respectarea îndrumărilor adresate de către polițiștii care aplică măsurile de siguranță.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus