Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Restricții de trafic duminică, pe Calea Dumbrăvii, ZOO și pista de biciclete din zonă

Restricții de trafic duminică, pe Calea Dumbrăvii, ZOO și pista de biciclete din zonă

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță mai multe restricții de trafic duminică, 7 august, între orele 8 și 12,30, pe o porțiune a Căii Dumbrăvii, în parcarea de la ZOO și pe pista de biciclete din zonă. 

Restricțiile sunt cauzate de desfășurarea competiției sportive Triathlon Challenge.

La solicitarea organizatorilor, Comisia de Circulație, întrunită la sediul Primăriei Sibiu, a aprobat următoarele restricții de circulație, pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului:

-        închiderea circulației pe strada Calea Dumbrăvii, de la intersecția acesteia cu strada Ludoș până la ieșirea din municipiul Sibiu spre Rășinari, duminică, 7 august, în intervalul orar 07.30-11.00. Având în vedere avizarea în acest scop de către Consiliul Județean Sibiu a închiderii DJ 106A, de la limita municipiului Sibiu și până la intrarea în Rășinari, pentru a evita blocarea și aglomerarea zonei de la Grădina Zoologică, Comisia de Circulație a luat această măsură de a închide traficul și pe tronsonul dintre str. Ludoș și Grădina Zoologică, accesul spre Rășinari și Păltiniș urmând să fie deviat pe ruta str. Ludoș – Calea Poplăcii – Poplaca – Rășinari. 

-        închiderea parcării de la intrarea principală a Grădinii Zoologice, de vineri, 5 august, ora 19.00 până duminică, 7 august, ora 17.00.

-        restricționarea traficului pe pista de biciclete în zona intrării la Zoo, în sensul că bicicliștii vor trebui să acorde prioritate concurenților la Triathlon pe această porțiune. 

"Astfel, pentru evitarea blocajelor în trafic, rugăm șoferii să aleagă rutele ocolitoare în cele câteva ore în care circulația va fi închisă", Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus