Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Circulaţia rutieră va fi închisă duminică pe câteva drumuri judeţene pentru desfășurarea competiției cicliste Criteriul Primăverii

Circulaţia rutieră va fi închisă duminică pe câteva drumuri judeţene pentru desfășurarea competiției cicliste Criteriul Primăverii

Duminică, 12 mai 2024, are loc competiția ciclistă de masă  CriteriulPrimăverii, ediția a XI-a, organizată de ACS Aria pentru Sport. Întrecerea va reuni la start peste 400 concurenți (feminin și masculin) din municipiul și județul Sibu, dar și din țară, în limitele categoriilor de vârstă 14-20 ani, 20-30 ani, 30-40 ani si peste 40 ani, anunță vineri reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. 

Traseul competiției, care măsoară 19 km, este următorul:

Start - Grădina Zoologică (start tehnic) – DJ 106 A - Rășinari – DJ 106 D - Poplaca – DJ 106 R - Calea (intrarea în oraș, zona Inspectoratului Județean de Jandarmi)

Pentru siguranța ciclișlor, pe traseul menționat mai sus, duminica, 12 mai, circulația rutieră va fi închisă astfel:

Între orele 09-10, pe tronsonul Dumbrava Sibiului (zona Hotelului HILTON) – DJ 106 A spre Păltiniș, până în Rășinari, la intersecția cu DJ 106 D (podul peste râul Șteaza)

Între orele 10-11, pe DJ 106 D Rășinari (podul peste Șteaza) spre Poplaca – Poplaca - DJ 106 R spre Sibiu, până în cartierul Valea Aurie, intersecția străzii Calea Poplăcii cu str. Valea Aurie.

Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, din Sibiu - Valea Aurie către Poplaca.

Autoritățile sugerează conducătorilor auto cu urgențe, care necesită deplasarea în zonele adiacente parcursului cicliștilor să utlizeze următoarele variante:

Sibiu – DN 1 (Cristian) – DJ 106 E până la Orlat sau spre localitățile din Mărginimea Sibiului;
DJ 106 M din Orlat către Gura Râului;
DJ 106 J pe Valea Mărăjdiei, pentru cei care merg spre Păltiniș.

În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate,

foto CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Dinu Daniel

Acum 1 săptămână

Este ora 08:35. Circulația a fost închisă la ora 08:30, nu a fost permisă trecerea cu autovehicul către Muzeul Satului. Polițistul foarte arogant a spus ca nu-l interesează comunicatul din presă și ca a trebuit închisă circulația mai devreme din cauza bicicliștilor care se plimbau pe carosabil. No coment…. Organizare extrem de proasta care a dat peste cap deplasările altor cetățeni, care au respectat indicațiile și comunicatele organizatorului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus