Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Restricții de circulație între 3 și 5 mai, pentru procesiunile de Paști

Restricții de circulație între 3 și 5 mai, pentru procesiunile de Paști

În perioada sărbătorilor pascale, la bisericile ortodoxe din oraș vor avea loc procesiunile religioase specifice, iar pentru buna desfășurare a acestora, la solicitarea Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din Sibiu, Comisia de sistematizare a circulației, a aprobat mai multe restricții de circulație, anunță marți reprezentanții Primăriei Sibiu.

Astefel, vineri, 3 mai, în intervalul 19.30-20.30, timp de 15 minute, se va restricționa circulația pe străzile Ludoș, Iazului, Poiana, în zona Bisericii din Valea Aurie, pentru procesiunea de înconjurare a bisericii.

În noaptea de 4-5 mai, între orele 23.00 - 01.00 se va restricționa traficul:

-   pe strada Mitropoliei, în zona Catedralei Mitropolitane, între str. Tribunei și str. Poștei

-   pe str. Iazului, zona Bisericii din cartierul Valea Aurie, între str. Valea Aurie și str. Ludoș  

-   pe str. Justiției, în zona Bisericii, între. Str. Someșului și Zaharia Boiu, unde se vor elibera și câteva locuri de parcare din fața Bisericii.

Duminică, 5 mai, în intervalul 14.00-15.00, circulația pe str. Mitropoliei va fi restricționată la ieșirea și intrarea procesiunii în Catedrala Mitropolitană, câte 10 minute. Procesiunea se va desfășura pe traseul: str. Mitropoliei – Piața  Mare- str. Nicolae Bălcescu - Parcul Astra – str. Mitropoliei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus