Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Suporterii AFC Hermannstadt iau atitudine: „Ne-am săturat de scandaluri, de neînțelegerile și de orgoliile voastre”

Suporterii AFC Hermannstadt iau atitudine: „Ne-am săturat de scandaluri, de neînțelegerile și de orgoliile voastre”

Suporterii AFC Hermannstadt reacționează în contextul ultimelor evenimente și au transmis un comunicat prin care își arată nemulțumirea cu privire la situațiile create în interiorul clubului. Aceștia atrag atenția investitorilor și membrilor Consiliului Director că s-au săturat e scandalurile și neînțelegerile din ultima perioadă subliniind faptul că Sibiul nu mai poate pierde încă o echipă de fotbal. În acest moment datoriile către echipă depășesc 5 milioane de euro.

Citește și: „Coman, la un pas de plecarea de la Hermannstadt: De ce se mai construiește stadionul la Sibiu dacă această echipă nu are pic de sprijin?”

Printr-un comunicat făcut public cei din Peluza Nord Sibiu își arată nemulțumirea cu privire la scandalurile care au zdruncinat clubul în ultimul timp.

„Ne-am săturat de scandaluri, de neînțelegerile și de orgoliile voastre. Jucătorii și staff-ul ce au reușit performanțe remarcabile pe burta goală și au format o adevărată familie alături de noi, suporterii echipei ce am slujit acest club și i-am fost alături indiferent de situație nu merităm să suferim și să ne vedem echipa distrusă din cauza intereselor voastre. Domnilor Raica, Muller, Tekeser și Wilhelm investiți bani și aduceți un aport pozitiv clubului sau părăsiți consiliul director și lăsați locul vostru altor oameni potenți financiar”, transmit suporterii.

Citește și „Primăria Sibiu detaliază cu câți bani a finanțat AFC Hermannstadt: transport, cazare, masă, arbitri, pază, medici, echipament, premii de promovare, taxe...”

De asemenea, aceștia spun că singurii oameni care s-au implicat, cu adevărat în club sunt Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar. În final, suporterii transmit că „Sibiul are și trebuie sa aibă fotbal!”

Mai jos puteți citi, integral, comunicatul transmis de Peluza Nord Sibiu

„Pe fondul ultimelor evenimente petrecute în cadrul clubului FC Hermannstadt din ultima perioadă dorim să facem câteva precizări:

  1. Principalii creditori ai clubului nostru până în acest moment sunt Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar. Aceștia au fost și sunt SINGURII OAMENI DE AFACERI SIBIENI ce s-au implicat cu adevărat în club și au adus milioane de euro în ultimii ani pentru a performa pe plan sportiv.
  2. Consiliul director al AFC Hermannstadt este format si din alți membri, anume: Raica Dan, Muller Peter-Thomas, Tekeser Hans-Martin și Wilhelm Albert. Membrii aceștia au creditat clubul până ân prezent cu un total de 2.009.000 lei, în timp ce Băcilă și Rotar au creditat clubul cu un total de 20.000.000 lei.
  3. Cotizația membrilor din lista de mai sus este neplătita dinainte de a începe pandemia, cu toate acestea ei sunt implicați în viața echipei prin diferite șicane și prin diverse tertipuri ce împiedica bunul mers al echipei noastre.
  4. Fiecare membru din consiliul director are drept de vot egal. În concluzie: nu contează cu ce sumă creditează fiecare membru clubul, votul sau are aceeași putere de decizie.
  5. Dan Raica, cel care a dat clubul în judecată și a cerut despăgubiri de 100.000E (“cotizații restante”) este în prezent administratorul judiciar al FC Hermannstadt. Este hilar cum tocmai persoana ce a contestat procedura de intrare a clubului în insolvență (procedura ce era să nu se mai desfășoare datorită procesului inițiat de el) a ajuns să fie cel care administrează toate fondurile clubului. Practic, ați primit în curte un cal troian.

Prin acest comunicat dorim să le tragem un semnal de alarma căpușelor rămase în Consiliul Director al clubului: INVESTITI SAU PLECATI!

Ne-am săturat de scandaluri, de neînțelegeri îi de orgoliile voastre. Jucătorii și staff-ul ce au reușit performante remarcabile pe burta goala si au format o adevărată familie alături de noi, suporterii echipei ce am slujit acest club si i-am fost alături indiferent de situație nu merităm să suferim și să ne vedem echipa distrusă din cauza intereselor voastre. Domnilor Raica, Muller, Tekeser și Wilhelm investiți bani și aduceți un aport pozitiv clubului sau părăsiți consiliul director și lăsați locul vostru altor oameni potenți financiar.

Reprezentați Sibiul, cel mai frumos oraș din România și o comunitate ce iubește sportul și mai ales fotbalul, o comunitate ce a pierdut atâtea echipe de-a lungul timpului si nu își mai permite să mai piardă încă una. Nu concepem ca Stadionul Municipal sa fie inaugurat de o alta echipa decât FC Hermannstadt.

Sibiul are și trebuie să aibă fotbal!”

Citește și: „Meci” între Dani Coman și Astrid Fodor: ”Afirmațiile sunt eronate și dezinformează”. ”Dacă am deranjat, nicio problemă, pleacă Dani Coman de la Sibiu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

8 comentarii

Vivi Dragan

Acum 1 an

Ultima fraza este demna de cascadorii rasului. Cum adica nu concepeti sa inaugurati stadionul decat cu Hermanstadt ? De ce nu cu nationala ca nu vreti voi o mana de oameni care contribuiti cu mai nimic la bugetul clubului. Daca erati 15000 de cotizanti atunci da atunci puteati sa aveti pretentii. Pina atunci proprietarul stadionului respectiv primaria hotaraste cine inaugureaza si cine joaca pe noul stadion. Sar putea ca Hermanstadt sa nu isi poata permite sa plateasca chirie ca sa joace pe acest stadion.

Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

vrei un festival de manele?
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Nu inteleg un lucru foarte important ! De ce atatia oameni insista ca statul, adica Primaria Sibiu sa investeasca / sponsorizeze / ajute o Asociatie privata ? Aceasta Asociatie cu un Club de sport sustin echipa si in spatele ei este un business, cu oameni de afaceri. Nu stiti cum functioneaza acest lucru ? Banii Primariei sunt ai nostrii ai tuturor, nu ai unei echipe PRIVATE ! clar.

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Nu e chiar privata. Si daca legea permite, e normal sa ceri. Daca se face in alte orase, sa se faca si la Sibiu. Ar fi pacat sa dezmembrezi o echipa care joaca bine in loc sa o sustii ca sa aduca mai multi bani, inclusiv la primarie. Mai bine au jucatorii performante mari si le creste pretul la Sibiu decat sa se duca gratis sau pe bani putini la alte echipe si apoi alea sa incaseze banii multi. Am prims o formula buna de conducatori/antrenori/jucatori, e bine sa ne folosim de ea.
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Tipic romanesc...merg pe drojdie dar am masina scumpa.De ce banul meu platit cu multe scrisori controale si stres,trebuie sa ajunga la o firma privata,care nu produce nimic? Vrei sa fii fotbalist?Vomita-ti ficatii pe teren,devin-o jucator,atrage public,poate i vreo 2 3 milioane din transferuri,si aia e,nu freze tatuaje si frecat buricele degetelor dupa banii mei sau a altor hartuiti de institutiile statului.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 1 an

Domnu' Claus, pai de ce atata stres?!? A, din cauza neregulilor si incercarilor repetate de a eluda legea, din cauza evaziunii fiscale, etc.! Pai zi asa, nu o da dupa cires, voi privatii care salvati planeta... Stiu ca e greu, ca statul iti pune o gramada de piedici, dar nici voi (in majoritatea cazurilor) nu va omorati cu munca (ba chiar pot spune ca omorati munca...)! Mai usor cu pianul pe scari... In alta ordine de idei, acei bani ai primariei, oricum sunt alocati sportului, decat sa-i vad aruncati pe karatisti fara viitor si raliuri fara anvergura, in care "sponsorizam" echipe straine, mai bine sa-i vad la Hermannstadt!
Raspunde

Leonard

Acum 1 an

Sibiul nu a avut niciodata Fotbal pentru ca sportul in Judet si in Municipiul Sibiu Este ignorat cu desavarsire. Asa s-a intamplat cincu Defuncta FC Inter Sibiu. Acum lucrurile parca s-au Mai schimbat si echipa chiar daca Domnul Coman spune ca nu a avut sustinere , singurii care i-au ajutat au fost cei de la PMS. Poate si oamenii de afaceri dar ei ca in business au interesul lor de a scoate profit. In rest cei care latra in speta suporterii are trebui sa se adune daca iubesc aceasta echipa si sa finanteze si Ei clubul bineinteles cu REPREZENTANTI in Consiliul de Administratie.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Dar ii lasa sa intre in CA?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus