Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Trafic blocat spre Bâlea în urma unui accident rutier. O tânără a ajuns la spital

Trafic blocat spre Bâlea în urma unui accident rutier. O tânără a ajuns la spital

Actializare: Traficul rutier pe DN7C s-a reluat, transmit polițiștii. 

Știre inițială: Un accident rutier petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 7 august, a blocat sensul de mers către Bâlea. Potrivit polițiștilor, două mașini s-au lovit frontal, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale. O tânără de 23 de ani a ajuns la spital. 

Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un accident rutier produs pe DN7C, în localitatea Cârțișoara. În accident sunt implicate două autoturisme, iar coliziunea este frontală.

La fața locului a intervenit ISU Sibiu cu echipajul SMURD de la cota 2000 și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig. 

La fața locului echipajele au evaluat medical 8 persoane, dintre care o tânără în vârstă de 23 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și este transportată la UPU Sibiu având un traumatism cranio-cerebral. 

Polițiștii transmit că, în acest moment, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, sensul de mers spre Bâlea Lac fiind blocat. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus