Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO-Ce a pățit șoferul din Sibiu fotografiat cum transportă mai mulți copii în portbagaj, cu luneta ridicată

FOTO-Ce a pățit șoferul din Sibiu fotografiat cum transportă mai mulți copii în portbagaj, cu luneta ridicată

Polițiștii sibieni au identificat și pedepsit, conform legii, șoferul mașinii observat la începutul acestei luni că pune în pericol mai mulți copii, transportându-i în portbagaj, cu portbagajul deschis.

Persoana care a realizat fotografiile s-a arătat uimită de viteza cu care circula șoferul, de la ieșirea din Sibiu până în Cisnădie și prin Cartierul Arhitecților. Evenimentul a avut loc în jurul orei 10:30 dimineața. În afară de faptul că circula cu viteză, mai avea și portbagajul deschis, copiii nepărând a fi asigurați.

Câteva zile mai târziu, polițiștii din cadrul IPJ Sibiu l-au găsit și amendat pe șofer.

”În urma verificărilor efectuate, la data de 05.08.2022, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au identificat proprietarul autoturismului din imagini. În urma discuțiilor purtate cu acesta, polițiștii au stabilit că la data de 1 august, bărbatul (în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Sibiu), a condus autoturismul pe Calea Cisnădiei în timp ce transporta pasageri în alte locuri decât cele destinate transportului de persoane”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Pentru abaterea constatată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform art. 36 din OUG nr. 195/2002, republicată.

”Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu i-au explicat șoferului cât de periculoasă a fost sfidarea normelor rutiere, reprezentând în primul rând,  un risc  la adresa pasagerilor transportați, cât și a celorlalți participanți la trafic”, au mai transmis oficialii IPJ Sibiu.

Sursa foto: Facebook Adina Gabriela Iordache

Citește și: 

În mai puțin de două ore, un șofer care a vrut să ”șpăguiască” un polițist sibian a fost reținut

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus