Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Cisnădienii vor avea trei terenuri noi de tenis. Primar: Preocuparea noastră pentru sport este constantă

Cisnădienii vor avea trei terenuri noi de tenis. Primar: Preocuparea noastră pentru sport este constantă

Primăria Cisnădie va inaugura vineri, 12 august, la ora 18, trei terenuri de tenis. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă Măgura Cisnădie.

Cele trei terenuri sunt destinate pasionaților de tenis, dar și celor care vor să învețe să practice acest sport. Unul dintre ele va fi acoperit în permanență pentru a permite desfășurarea activității sportive indiferent de condițiile meteo.

„Se vor face ore private, ore de grup, drill-uri pe teme specifice si cardio tenis. Terenurile pot fi închiriate de public. Din cele trei terenuri, unul va fi acoperit în permanență pentru a putea fi utilizat când vremea nu este favorabilă”, a spus instructorul de tenis Adrian Șimon pentru Turnul Sfatului.  

Programul terenurilor de tenis va fi zilnic, între orele 8-20.

„Preocuparea noastră pentru amenajarea spațiilor în care copiii și nu numai să poată face sport a fost constantă. Sala Polivalentă, patinoarul, ștrandul, centrul SPA, parcurile, locurile de joacă, iar acum aceste terenuri de tenis sunt oglinda acestei preocupări. Un copil care practică un sport se va dezvolta armonios atât fizic, cât și psihic, iar acest lucru este benefic pentru viitorul comunității. Așteptăm cât mai mulți cisnădieni să vină în aceste noi spații amenajate de Primărie pentru a face sport într-un mediu plăcut", a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

John doe

Acum 1 lună

Mi se pare mie sau "preocupările" de investiții ale "primarului" sunt în general pe terenuri din jurul casei lui? Ma bucur că una din preocupările lui este sportul dar mă interesează care sunt celelalte preocupări...
Raspunde

Mihai

Acum 1 lună

Preocupare pentru mașinile parcate pe trotuar, până în zidul casei (de ex str unirii, chiar și în fața ocolului silvic) nu ar avea... Copiii trebuie să ocolească mașinile mergând pe stradă. Probabil că așteaptă să fie lovit un copil, ca mai apoi să mai toarne niște beton pe post de bumper...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus