Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Accident cu un șofer sibian, surprins de camerele video în Nădlac. Un craiovean a intrat într-o intersecție fără prioritate

VIDEO Accident cu un șofer sibian, surprins de camerele video în Nădlac. Un craiovean a intrat într-o intersecție fără prioritate

Un șofer sibian de 33 de ani care conducea un tir a intrat în plin într-un autoturism care a intrat într-o intersecție, în județul Arad, fără să acorde prioritate.

Niciun șofer nu a fost rănit, însă autoturismul a fost lovit de tir, după care a fost aruncat în șanț, scrie Aradon.ro.

„La data de 10 august, în jurul orei 17.29 a avut loc un accident rutier la intersecția D.J. 709 J cu D.N.7G. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism pe D.J.709 J, ajunge la intersecția cu D.N.7G, unde intră în coliziune cu un autocamion în cuplu cu semi-remorcă condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sibiu. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative”, anunță IPJ Arad.

A fost întocmit un dosar penal, în urma accidentului, pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, informează IPJ Arad.

Imaginile pot fi vizionate aici.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

@

Acum 1 an

Sibian craiovean ? al draculului
Raspunde

Profesor de geografie

Acum 1 an

Alin Bratu, orașul Nădlac este în județul Arad. De fapt. accidentul s-a întâmplat în județul Arad. sau în județul Timiș ?
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

"Niciun sofer nu a fost ranit" / "A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa" ! Bun asa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus