Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

AFT: A murit Ioan Slavu, administrator financiar. Cei de la academie transmit condoleanțe familiei

AFT: A murit Ioan Slavu, administrator financiar. Cei de la academie transmit condoleanțe familiei

Academia Forțelor Tereste „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a mai pierdut un om. Aceștia și-au luat rămas bun pe pagina de socializare de la Ioan Slavu, cel care timp de 23 de ani a fost administrator financiar la Centrul de pregătire militară.

„Membrii comunității Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu își exprimă profundul regret față de trecerea la cele veșnice a domnului IOAN SLAVU.

Timp de 23 de ani și-a desfășurat activitatea în instituția noastră, cu mult profesionalism și dedicare, în calitate de administrator financiar la Centrul de pregătire militară.

SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI GREU ÎNCERCATE!

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, au scris reprezentanții academiei pe pagina de facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Max rasinareanul

Acum 1 an

Se zice ca a aparut o noua boala, se cheama AVB. Adica Anything but Vaccine. Adica poti sa mori din orice cauza, dar nu de la efectele adverse ale serului minune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus