Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Cu 205 km/h pe autostradă, la Săliște: Un tânăr a rămas fără permis și a luat amendă de aproape 3.000 de lei

Cu 205 km/h pe autostradă, la Săliște: Un tânăr a rămas fără permis și a luat amendă de aproape 3.000 de lei

Un tânăr de 28 de ani s-a ales cu permisul suspendat și amendă de aproape 3.000 de lei, după ce a fost prins pe autostradă conducând cu peste 200km/h.

Șoferul a fost oprit azi-dimineață, în jurul orei 10:30, la km 270 al autostrăzii A1, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu. Tânărul a fost depistat în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 205 km/h.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.990 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoritățile reamintesc faptul că viteza excesivă sau neadaptată rămâne principala cauză generatoare de accidente rutiere cu consecințe deosebit de grave, pe toate categoriile de drumuri, la nivel național. Polițiștii rutieri vor continua acțiunile de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru ca toți participanții la trafic să ajungă la destinație în siguranță.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus