Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Șofer străin, martor la o depășire neregulamentară, oprit de poliție. S-a ales cu dosar penal pentru că nu are permis valabil în România

Șofer străin, martor la o depășire neregulamentară, oprit de poliție. S-a ales cu dosar penal pentru că nu are permis valabil în România

Un bărbat de 39 de ani, cetățean nepalez, s-a ales cu dosar penal după ce, oprit pentru a da declarații ca martor la o abatere în trafic, polițiștii au descoperit că nu are permis de conducere valabil în țara noastră.

Șoferul nepalez a fost oprit ieri, în jurul orei 19:30, pe DN 1, km. 266, în afara localității Arpașu de Jos. Polițiștii aveau nevoie de el să dea declarații în calitate de martor al unei depășiri neregulamentare efectuate de către alt șofer.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că, deși deține permis de conducere eliberat de autoritățile din țara natală, bărbatul nu deține permis de conducere internațional și, astfel, nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul țării noastre.

În cauză, pe numele persoanei în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține acest drept pe teritoriul României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rammstein

Acum 1 an

Miliția tot miliție a rămas și după 32 de ani...**** de Bode a condus mașina în belgia cu permis emis de românia !!.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus