Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Șofer urmărit de pe Dumbrăvii până pe Constituției, după ce a condus cu viteză, a ignorat semafoarele și a făcut slalom pe străzi

Șofer urmărit de pe Dumbrăvii până pe Constituției, după ce a condus cu viteză, a ignorat semafoarele și a făcut slalom pe străzi

Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal, permisul suspendat și amendă de peste 1.400 de lei, după ce s-a purtat în trafic precum în filmele Furios și Iute. Șoferul a fugit de poliție, a făcut slalom cu mașina pe străzi, a ignorat culoarea roșie a semafoarelor și a condus cu viteză excesivă.

Totul s-a întâmplat seară, în jurul orei 22:30. Pe Calea Dumbrăvii, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat un autoturism al cărui șofer „circula într-o manieră agresivă, cu viteză mărită, cu nerespectarea culorii roșu a semafoarelor și treceri repetate și nejustificate de pe o bandă pe alta, creând o stare de pericol pentru participanții la trafic”, arată autoritățile. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea până pe strada Constituției, unde s-a reușit blocarea și oprirea autoturismului.

S-a constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, din Șeica Mare. Acesta a fost sancționat contravențional atât cu amendă în valoare de 1.450 de lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cititor

Acum 9 luni

Măsura luată este absolut ridicolă. Peste câteva ore îl vom vedea iar la volan, ca pe marea majoritate a șoferilor cu permisul suspendat.
Raspunde

Opinie

Acum 9 luni

E aberant intr-adevar! Minim 5 ani nu trebuia sa mai aiba permis pentru atatea abateri si incalcari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus