Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Director nou la Romgaz: Răzvan Popescu, fostul director economic. Aristotel Jude rămâne director adjunct

Director nou la Romgaz: Răzvan Popescu, fostul director economic. Aristotel Jude rămâne director adjunct

Producătorul național de gaze Romgaz are un nou director general, respectiv Răzvan Popescu, fost director economic în companie, în timp ce fostul director general, Aristotel Jude, va rămâne director general adjunct, anunță Economedia.

Popescu va fi interimar în următoarele patru luni, un moment cheie ținând cont că partenerul OMV Petrom se pregătește pentru a lua în 2023 decizia de investiție pentru exploatarea gazelor la Marea Neagră.

Vineri, Consiliul de Administrație al Romgaz l-a numit pe Răzvan Popescu în funcția de Director General al Romgaz, pe o perioadă de 4 luni, începând cu 17 august 2022 până în data de 17 decembrie 2022.

Răzvan Popescu a fost anterior Chief Financial Officer (Director Economic) al Romgaz, începând cu 14 decembrie 2020, conform CV-ului. Anterior, timp de opt ani (05/05/2012 – 11/12/2020), a fost arbitragist principal în cadrul Băncii Naționale a României (BNR). A absolvit în anul 2000 Colegiul Național Traian din Drobeta Turnu Severin din județul Mehedinți, de unde provine și ministrul Energiei Virgil Popescu. În 2004 el a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori din cadrul Academiei de Studii Economice București. 

Aristotel Jude a fost numit în funcția de director general adjunct, tot pe o perioadă de 4 luni, începând cu 17 august. Aristotel Marius Jude preluase la începutul anului trecut funcţia de CEO al Romgaz, după revocarea fostului şef Adrian Volintiru. 

Andrei Bobar va fi director economic, tot pe aceeași perioadă. El a mai lucrat anterior în Romgaz ca director economic interimar, director Direcţia Financiară, Serviciu Raportare Financiară şi Metodologii Contabile. Bobar a lucrat și în Deloitte, Amromco Energy, Wintech Distribution sau Raiffeisen Bank.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

L

Acum 1 an

Rotirea cadrelor ca la bolsevici....:( CA- aceasi politruci de neinlocuit care nu au nici o treaba cu gazul....sunt aceasi la loc comanda.... Iar la directori s-a inlocuit dracul cu masa, adica mediesanul ramane cu aceleasi naravuri meschine iar Generalul , varul lui Virgil Popescu Securistul din Guvernul Orban I, imposibil de inlocuit.... Un Casanova total pe linga gaz.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus