Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

O copilă de 11 ani a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru găsirea ei

O copilă de 11 ani a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul sibienilor pentru găsirea ei

Actualizare: Polițiștii anunță că fata a fost găsită. Este vorba despre o plecare voluntară de la domiciliu. 

Ștrire inițială: Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, fiica sa minoră, GRECU ADRIANA NARCISA, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hosman, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 45 - 50 de kg, față rotundă, ochi căprui, ten închis, păr șaten, lung, purtat de obicei împletit, constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta o bluză cu mânecă scurtă, tip bustieră, de culoare negru, cu sclipici în zona pieptului, pantaloni scurți de culoare negru, papuci din plastic, la încheietura mâinii stângi poartă o brățară din plastic de culoare verde pe care are înscris un nume de zodie.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1058

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

CA

Acum 1 an

Daca la 11 ani (clasa a patra!!) este machiata si cu sprancenele tatuate, pleaca voluntar de acasa si ignora cautarile parintilor... vinovati nu sunt altii decat parintii... care au mai alertat si politia... probabil copila era la salonul de cosmetica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus