Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
13°C

Tabără de familie gratuită în Mărginimea Sibiului, în weekend: mâncăruri tradiționale, drumeții și povești la foc de tabără

Tabără de familie gratuită în Mărginimea Sibiului, în weekend: mâncăruri tradiționale, drumeții și povești la foc de tabără

Asociația Natur Fest organizează weekend-ul acesta, 19-21 august, o tabără pentru familii, cu participare gratuită, care se va desfășura în drum spre Crinț. Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc natura și își doresc să se întoarcă la valorile tradiționale. Vor avea loc activități interactive pentru părinți și copii, se vor prepara mâncăruri tradiționale și se vor depăna povești la foc de tabără.

Tabăra „În drum spre Crinț” este creată special pentru familiile care își doresc să evadeze din agitația orașului, într-un loc de poveste, în Mărginimea Sibiului, chiar pe valea Râului Sibiel.

„Se știe deja că toți copiii care sunt conectați la natură sunt mai fericiți. De aceea, ne-am dorit să creăm un loc minunat, în care cei mici pot să exploreze natura prin simțuri și să se bucure de viața adevărată alături de părinți, departe de tehnologie și Internet. Tabăra noastră de poveste este amplasată lângă râul Sibiel, cum mergi spre Crinț, într-un loc în care timpul se oprește și te îndeamnă să te bucuri de prezent”, transmit reprezentanții Asociației Natur Fest.

Mâncăruri tradiționale, foc de tabără și activități interactive pentru copii

„În drum spre Crinț” este o tabără pentru cei care își doresc aventură și distracție în natură, alături de cei mici.  „Am pregătit un foc de tabără, care să ne inspire la povești de neuitat, pe fondul arcordurilor de chitară. Focul este punctul central al taberei noastre, creată din corturi dispuse circular. Întreg decorul este învăluit de magie prin luminițele, care te duc cu gândul la licurici, și prin muzica care te relaxează. Mâncarea este un mod minunat de a descoperi lumea, de aceea am pregătit cea mai gustoasă mămăligă cu brânză, un grătar savuros și un ceaun ca-n Ardeal”, mai arată asociația NaturFest.

Alături de mâncărurile tradiționale și focul de tabără, se vor organiza activități de familie, drumeții și jocuri de echipă prin care participanții vor învăța să se orienteze în pădure și să se redescopere. Tabăra se va încheia duminică, prin participarea la Sfânta Liturghie de la Schitul Sibiel. 

Cum se face înscrierea în tabără  

Plecarea spre Crinț se va face Vineri dimineața, la ora 8, de la sediul asociației Natur Fest, însă persoanele interesate pot veni direct la locația unde se va desfășura tabăra, fie pe parcursul zilei de vineri, fie sâmbătă sau duminică.

Cei care doresc să se bucure de un altfel de weekend, prin reconectarea la natură și la valorile tradiționale, sunt rugați să trimită un sms sau un mesaj WhatsApp la numărul de telefon 0740056026.

„În drum spre Crinț” este un eveniment organizat de Asociația Natur Fest care are scop filantropic prin acțiuni caritabile, scop sportiv prin activitățile fizice destinate copiilor, scop gastronomic prin pregătirea celor mai bune preparate tradiționale, scop producător prin promovarea produselor locale și scop cultural prin oferirea de programe artistice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus