Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Accident pe DN1, intersecția cu Transfăgărășan. Un șofer a intrat pe contrasens și o femeie a fost rănită

Accident pe DN1, intersecția cu Transfăgărășan. Un șofer a intrat pe contrasens și o femeie a fost rănită

O femeie de 54 de ani a fost transportată la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident, pe DN1, la intersecția cu intrarea pe Transfăgărășan. În prezent, traficul se desfășoară alternativ.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, înainte de sensul giratoriu, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță față de autovehiculul din față, a intrat pe contrasens și în coliziune cu un autoturism condus dinspre Brașov. La volanul autoturismului condus dinspre Sibiu se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, cetățean străin, celălalt auto fiind condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din jud. Mureș, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident rutier.

O pasageră de 54 de ani din Mureș, care se afla în autoturismul condus dinspre Brașov, a fost transportată la spital, conștientă. Femeia a fost preluată de o ambulanță, având un traumatism la șoldul stâng și traumatism cranio-cerebral acut închis, arată Genu Scridon, de la Serviciul de Ambulanță Sibiu.

O altă victimă care a primit asistență medicală de la un echipaj SMURD a refuzat transportul la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus