Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

5.000 de lei amendă pentru un tânăr prins în Cârțișoara cu peste 700 de kg de cetină de brad deținută ilegal

5.000 de lei amendă pentru un tânăr prins în Cârțișoara cu peste 700 de kg de cetină de brad deținută ilegal

Un tânăr de 23 de ani din Brașov a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că deținea ilegal cetină de brad. Bărbatul a fost oprit de poliție în timp ce conducea o autoutilitară în Cârțișoara.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat ieri o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic. Cu această ocazie, în jurul orei 17, pe DN 7C, în Câțișoara, polițiștii au oprit pentru control autoutilitara condusă de tânărul brașovean. În urma controlului efectuat s-a constatat că brașoveanul transporta cantitatea de 774 de kg de cetină de brad fără a deține documentele legale de proveniență și transport.

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cetina a fost predată reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Pare molid, nu brad.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

probabil unul din tembelii care fac coroane!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus