Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident cu scandal, pe Vasile Milea, aseară. Un șofer avea permisul suspendat, celălalt era drogat

Accident cu scandal, pe Vasile Milea, aseară. Un șofer avea permisul suspendat, celălalt era drogat

Doi bărbați s-au luat la harță în trafic, aseară, după ce și-au ciocnit mașinile pe Bulevardul General Vasile Milea.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, în zona intersecției cu strada Nicolae Iorga, pe sensul de mers către Șelimbăr. Cei doi conduceau în aceeași direcție. După producerea accidentului, cei doi șoferi, sibieni de 34 respectiv 41 de ani, a izbucnit un conflict spontan, astfel că a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Starea conflictuală s-a aplanat în scurt timp, șoferul în vârstă de 41 de ani părăsind locul producerii evenimentului.

În urma evenimentului rutier, șoferul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, polițiștii au descoperit că sibianul are permisul suspendat. Șoferul în vârstă de 41 de ani a revenit după aproximativ 30 de minute, testarea sa cu aparatul Drugtest indicând faptul că a consumat o substanță psihoactivă.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Rutier, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, conducere sub influența substanțelor psihoactive, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 1 an

Dar ce de lume de calitate prin Sibiu ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus