Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

FOTO Un solist din Guadalupe, stabilit în Sibiu, selectat la Vocea României 2022. ”Nu mă deranjează când în Sibiu oamenii mă privesc intens”

FOTO Un solist din Guadalupe, stabilit în Sibiu, selectat la Vocea României 2022. ”Nu mă deranjează când în Sibiu oamenii mă privesc intens”

Winaël Baldus un tânăr născut în Guadalupe, dar stabilit în Sibiu, va participa la noul sezon al concursului tv Vocea României, sezonul 2022, difuzat de ProTV.

Informația apare în mass-media din această țară, fiind furnizată de artist. ”În luna septembrie va fi difuzată prima parte a emisiunii la TV din România”, scrie France Antilles.fr.

”Am 24 de ani, m-am născut în Les Abymes, am locuit în Petit-Bourg și Baie-Mahault. De un an locuiesc în România. Sunt muzician, cântăreț și profesor de dans la o academie din Sibiu. Particip la Vocea României 2022”, a transmis artistul.

Într-un interviu acordat Capital Cultural, anul trecut, Winaël a vorbit în termeni foarte buni despre Sibiu.

”E foarte frumos. Mă simt ca acasă. Sunt conștient că sunt din Caraibe și nu sunt de aici. Și cred că pot aduce ceva diferit. Să fii diferit te poate ajuta în drumul tău. Și nu mă deranjează când în Sibiu oamenii mă privesc intens, de exemplu. Ba chiar mă motivează într-o direcție bună”, a spus el.

Cariera lui muzicală a început în Guadelupa, câștigând premiul I la concursurile regionale de canto, precum și finala Stardom, un concurs de muzică.

Vocea României 2022: antrenori noi

După doi ani de pauză din cauza pandemiei de COVID-19, Vocea României revine, din această toamnă, în grila de programe a postului PRO TV. Show-ul de talente, ajuns la cel de-al 10-lea sezon, va avea, pentru prima dată, doi antrenori care vor sta pe același scaun - Smiley și Theo Rose. Echipa de jurați va fi întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și solistul “The Motans”, Denis Roabeș. Cei cinci antrenori se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României, conform stirilor protv.

Sursa foto: Facebook / Winael Baldus Jaguard

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Andrea S

Acum 1 an

Alin, cat ma bucur ca te-ai intors. Esti un jurnalist sibian serios, de incredere , muncitor, cu harul diplomatiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus