Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Consilierii județeni ai PSD Sibiu iau atitudine

Consilierii județeni ai PSD Sibiu iau atitudine

Consilierii județeni ai PSD Sibiu au BOICOTAT ședința ordinară de consiliu județean de joi, 25 august, prin NEPREZENTARE, în semn de protest față de comportamentul abuziv și discriminatoriu de care dă dovadă președinta Daniela Cîmpean raportat la UAT-urile administrate de primarii PSD.

”Constatăm că, pe ordinea de zi suplimentară a ședinței din data de 25.08.2022, la punctul 1S există un proiect de hotărâre privind ”aprobarea repartizării pe unități administrativ teritoriale a sumei defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2022”, care reprezintă aceeași practică consacrată prin care se confiscă întreaga valoare repartizată din sume defalcate de TVA. În această situație, grupul consilierilor județeni ai PSD Sibiu a hotărât să boicoteze ședința de ieri, neparticipând la lucrările acesteia.

Considerăm proiectul ca fiind o măsură abuzivă, netemeinică și în detrimentul tuturor UAT-urilor din județ, care nu beneficiază decât discreționar de efectuarea unor lcrări pentru întreținerea și repararea drumurilor județene și comunale.

Tratamentul inegal și discriminatoriu față de UAT-urile administrate de primarii PSD au mai făcut obiectul unor discuții privind comportamentul abuziv al doamnei Daniela Cîmpean, care este, dealtfel, inițiatoarea proiectului de hotărâre sus-amintit. Atragem atenția asupra faptului că vom lua permanent atitudine împotriva comportamentelor dictatoriale ale doamnei președintă.”, explică Pavel Bichicean, decanul de vârstă al consilierilor județeni PSD Sibiu.   

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus