Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

DigiSport: Plamen Iliev a plecat de la Hermannstadt. Motivul ține de neplata salariilor

DigiSport: Plamen Iliev a plecat de la Hermannstadt. Motivul ține de neplata salariilor

Plamen Iliev (30 de ani), portarul sosit de la Dinamo în iarnă, a plecat de la Hermannstadt după jumătate de sezon în tricoul grupării sibiene, anunță DigiSport. Acesta a luat decizia din cauza problemelor financiare ale clubului. Informația a fost dezvăluită în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, de către moderatorul Viorel Grigoroiu.

”Un prieten al acestei emisiuni ne informează că din cauza datoriilor încep sa plece jucătorii, iar Plamen Iliev ar fi reziliat deja. S-a cam confirmat ce v-am spus aici (n.r la Digi Sport).”, a spus Viorel Grigoroiu.

Plamen Iliev a jucat pentru Hermannstadt 450 de minute în acest sezon în cele cinci partide în care a fost introdus pe teren.

500.000 de euro este cota de piață a portarului trecut și pe la Dinamo, potrivit Transfermarkt.

Sevlievo, Vidima-Rakovski, Levski Sofia, FC Botoșani, Astra Giurgiu și Ludogorets sunt celelalte formații pe la care a mai trecut în carieră portarul Plamen Iliev.

Plecarea este importantă pentru clubul sibian atâta vreme cât în această deară de la ora 21.30 urmează să joace împotriva vicecampioanei FCSB, pe Arena Națională.

Tot problemele financiare l-au determinat pe președintele clubului sibian, Dani Coman (43 de ani), să renunțe la funcție, la câteva zile după ce a lansat un apel către autoritățile locale și către companiile din Sibiu, pentru a susține financiar echipa.

”Vreau ca toată lumea să fie mulțumită, să fie plătită la zi. Ultimul salariu a venit în luna aprilie. Gândiți-vă cum vin jucătorii la antrenament! Dacă toată săptămâna stai și te gândești că n-ai bani să-ți plătești ratele la bancă, că ai familie, că îți întreții părinții, nu poți să te motivezi și să joci. Dar băieții au făcut-o exemplar de fiecare dată.

De șase luni, Ștefan Băcilă plătește singur la Hermannstadt. Nu mai poate! Sunt alte timpuri. Sunt extrem de multe probleme. Mă rezum la un singur apel: ajutați această echipă, că merită! Dacă nu, faceți un tablou cu echipa asta, care a promovat, mai mult de atât nu se poate realiza.

Ce să le spun jucătorilor, că i-am mințit? Ce să-i spun lui Iliev, un portar de echipa națională a Bulgariei? Că l-am mințit să vină la Sibiu, că vor fi lucrurile normale? Normalitatea e să ne dăm banii la zi, nu să întârziem trei luni. Butean a renunțat la peste 300.000 de euro de la CFR Cluj, ca să vină la Hermannstadt. Ce să-i spun?”, întreba atunci Coman.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1401

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus