Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Preţul abonamentelor Starlink, serviciul de internet prin satelit al lui Elon Musk, se reduce cu 50%. Costă acum 230 de lei pe lună

Preţul abonamentelor Starlink, serviciul de internet prin satelit al lui Elon Musk, se reduce cu 50%. Costă acum 230 de lei pe lună

Din 25 august, serviciile de internet prin satelit Starlink costă doar 230 de lei pe lună, de la 530 de lei preţul de început, anunță Ziarul Financiar, care citează Tylaz.

Mai mult, costul iniţial al achiziţionării echipamentului necesar, care constă într-o antenă satelit mobilă şi un router care permite conectarea calculatoarelor şi a altor dispozitive la Internet prin Starlink, scade la 2.400 de lei.

După achitarea integrală a costului echipamentului, Starlink va livra gratuit coletul la adresa specificată şi va începe facturarea lunară numai după ce este creat contul pentru serviciile companiei. Este important de reţinut, totuşi, că este posibil ca serviciile Starlink să nu acopere întreaga ţară.

Se poate verifica dacă serviciile companiei sunt disponibile acolo unde locuiţi, introducând adresa pe site-ul oficial. Chiar dacă, teoretic, Starlink poate fi folosit de oriunde, accesul la sateliţii companiei este garantat doar pentru locaţia pentru care a fost comandat pachetul - dacă există acoperire în zona respectivă.

Pe lângă România, Starlink va reduce preţurile la abonamente şi în alte ţări, precum Olanda, de la 124 de euro, la 105 euro, Marea Britanie, de la 89 de lire, la 75 de lire sau Germania, de la 100 de euro, la 80 de euro.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus