Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Noi nemulțumiri față de Sibiu Bike City: Dintr-un cartier întreg au dispărut bicicletele

Noi nemulțumiri față de Sibiu Bike City: Dintr-un cartier întreg au dispărut bicicletele

De câteva zile locuitorii cartierului Valea Aurie spun că nu mai pot folosi sistemul de închiriat biciclete introdus recent de Primăria Sibiu.

Oamenii sunt nemulțumiți că deși fac sesizări la primărie, nu se schimbă nimic. În plus, de câteva zile utilizatorii nu mai găsesc în aplicație platformele din cartierul Valea Aurie, deși sistemul este practic nou.

”După o perioadă în care stațiile de biciclete din Valea Aurie au funcționat necorespunzător, erau mai tot timpul nefuncționale, primăria și serviciul de administrare a sistemului de biciclete au scos definitiv cele trei stații de biciclete din zona Valea Aurie de pe aplicație și nu mai sunt funcționale. Acum toată zona Valea Aurie și Calea Poplăcii sunt private de posibilitatea de a folosi sistemul de bike sharing de care primăria se laudă că este unul deosebit. La dispeceratul serviciului nimeni nu știe când ar putea fii disponibile cele trei stații recent suspendate”, a scris prin intermediul aplicației TS Andrei A., locuitor al cartierului.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului reprezentanții municipalității răspund că este o problemă tehnică.

”În zona cartierului Valea Aurie există 3 stații de închiriere Sibiu Bike City: pe Calea Poplăcii la intersecția cu str. Preot Bacca, la intersecția străzii Ludoș cu str. Fântânele și în Piața Sadu. Acestea nu apar în aplicație din cauza unei lipse temporare a semnalului GSM”, au explicat oficialii municipalității sibiene.

Probleme legate de funcționarea sistemului bike sharing din Sibiu au fost semnalate și în trecut.

Citește și:

Deși e ca și nou, Sibiu Bike City scârțâie. ”Vă rog să-mi returnați banii”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3361

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Carcotel

Acum 1 an

Alt proiect de succes marCA COra :) O tona de bani aruncati probabil iar utilizarea este cred sub 30%. Nu prea am vazut persoane interesate sa foloseasca acele biciclete si ca bonus, au si ras niste locuri de parcare (in anumite locuri) pentru a monta standurile. Si acuma raspund ca "nu se stie cand se rezolva problema tehnica". PAI CONTACTATI in #*^$ firma care a montat standurile si solicitati interventie de mentenanta! Inca ar trebui sa fie in garantie lucrarea / sistemul. Sau ati facut un contract asa de misto cu ei incat nu aveti garantie si suport asigurat dupa livrarea bunurilor? :))))))))) Ma distrez!
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

E pe fonduri UE, singuri bani plătiți sunt la angajați și pe service pentru bicicletele vandalizate, de ce crezi ca este doar 1leu/h? Au desființat locuri de parcare, asta e marea problema? Ar fi bine sa facă toate locurile de parcare cu plata, poate asa nu ar mai fi plin de rable, unii și-ar mai baga mașinile prin curți, alții ar mai învață să merge pe jos!
Raspunde

Utilizator

Acum 1 an

eu folosesc aproape zilnic sistemul si nu am avut probleme. E adevarat ca in Valea Aurie nu prea am ajuns ca nu am treaba acolo.
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Foarte bine. Daca vreti sa va dați cu bicicleta, cumpărați-vă
Raspunde

Papa di Gio

Acum 1 an

Stați liniștiți că până la iarnă o să fie funcționale și o să le puteți folosi cu cauciucuri de iarnă...!?
Raspunde

Gfh

Acum 1 an

asta cu semnal de GSM este poveste de adormit copiii. cum sa nu fie, atunci ar trebui ca toti din zonele respective sa nu aiba semnal la telefon... nu au platit abonamentul sau? povesti din astea cu lucruri bine facute au tot aparut in Sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus