Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Lucrările la grădinița cu program prelungit din Sadu avansează. Primar: Acoperișul va fi gata până la finalul lunii septembrie

Lucrările la grădinița cu program prelungit din Sadu avansează. Primar: Acoperișul va fi gata până la finalul lunii septembrie

Lucrările la noua grădiniță din comuna Sadu încep să prindă contur. Construirea grădiniței cu program prelungit a început în luna iulie, iar termenul de finalizare este luna august a anului 2023.

Grădinița va avea în jur de 100 de locuri și va fi dotată cu internet, tablete smart și control pe telegestiune pentru iluminat. În aceste momente se lucrează în fiecare zi, iar până la finalul lunii septembrie grădinița va avea deja acoperișul finalizat.

„Lucrările avansează de la o zi la alta. Până la finalul lunii septembrie lucrările pentru acoperiș vor fi finalizate și pe toată perioada iernii, în limita timpului disponibil din punct de vedere al condițiilor meteo și tehnice, se va putea lucra pe finisajele interioare și instalații”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu

Grădinița va avea cinci săli de clasă, spații administrative, spații sanitare, bucătărie și sală de mese. Proiectul se derulează prin Compania Națională de Investiții.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus