Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
8°C

Drumarii anunță schimbarea ieșirii de pe autostradă, în Șelimbăr

Drumarii anunță schimbarea ieșirii de pe autostradă, în Șelimbăr

Șoferii care ocolesc Sibiul pe autostradă sunt nevoiți ca începând de astăzi să folosească noul sens giratoriu, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Conform DRDP Brașov începând de azi, 31 august, se modifică circulația în nodul Șelimbăr, la capătul autostrăzii A1, în județul Sibiu.

”Astfel, la ieșirea de pe autostradă circulația din direcția Sebeș va fi redirecționată prin noul sens giratoriu construit la intersecția cu DN1 (Sibiu - Brașov). Traficul va fi oprit pe breteaua temporară de ieșire spre Brașov, pe care se desfășura circulația până acum. Intrarea pe autostradă de pe DN1 din direcția Brașov nu este afectată de aceste modificări”, au transmis drumarii.

Aceste modificări sunt necesare pentru lucrările de conectare a noului lot de autostradă dintre Sibiu și Boița la infrastructura rutieră existentă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6853

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Florea

Acum 3 săptămâni

Dragnea .....e de vină. Nuuuuu Iohanis ........Dragnea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus