Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Dan Barna, vicepreședinte Camera Deputaților: Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu

Dan Barna, vicepreședinte Camera Deputaților: Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu
Azi începe o nouă sesiune parlamentară cu o Românie sufocată de un guvern care nu are nicio soluție pentru economie și nici pentru stăvilirea inflației.
 
Avem, din nefericire, un guvern care mimează guvernarea. Un exemplu: acum câteva zile premierul Ciucă anunța că i-a cerut ministrului Virgil Popescu să vină cu un plan care să ofere românilor siguranță cu privire la alimentarea cu energie de la iarnă.
 
E vorba despre același Virgil Popescu care, de trei ani de când este ministru, are câteva realizări notabile:
- 0 (ZERO) MW noi de energie electrică puși în producție
- 6.000 MW retrași din producție!
- O schemă de compensare care n-a ajutat pe nimeni și a vulnerabilizat zeci de mii de locuri de muncă slăbind în același timp securitatea energetică a României într-un context internațional extrem de dificil.
Popescu este un ministru atât de slab că până și membrii coaliției recunosc deschis acest lucru. Cu toate astea l-au apărat până acum în disprețul românilor care trebuie să trăiască consecințele incapacității Ministerului Energiei de a răspunde nevoilor reale ale populației.
 
 Am depus azi, împreună cu colegii mei de la Camera Deputaților, o moțiune simplă împotriva lui Virgil Popescu. Menținerea sa în funcție produce pagube directe fiecărui român care are o factură de plătit.
Sper ca măcar de data asta coaliția și guvernul să înțeleagă că, înainte de orice strategie, prima condiție pentru a trece iarna cu bine este să ca Ministerul Energiei să fie condus de un om care măcar încearcă să își facă treaba.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus