Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Dan Barna, vicepreședinte Camera Deputaților: Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu

Dan Barna, vicepreședinte Camera Deputaților: Românii plătesc factura pentru incompetența lui Virgil Popescu
Azi începe o nouă sesiune parlamentară cu o Românie sufocată de un guvern care nu are nicio soluție pentru economie și nici pentru stăvilirea inflației.
 
Avem, din nefericire, un guvern care mimează guvernarea. Un exemplu: acum câteva zile premierul Ciucă anunța că i-a cerut ministrului Virgil Popescu să vină cu un plan care să ofere românilor siguranță cu privire la alimentarea cu energie de la iarnă.
 
E vorba despre același Virgil Popescu care, de trei ani de când este ministru, are câteva realizări notabile:
- 0 (ZERO) MW noi de energie electrică puși în producție
- 6.000 MW retrași din producție!
- O schemă de compensare care n-a ajutat pe nimeni și a vulnerabilizat zeci de mii de locuri de muncă slăbind în același timp securitatea energetică a României într-un context internațional extrem de dificil.
Popescu este un ministru atât de slab că până și membrii coaliției recunosc deschis acest lucru. Cu toate astea l-au apărat până acum în disprețul românilor care trebuie să trăiască consecințele incapacității Ministerului Energiei de a răspunde nevoilor reale ale populației.
 
 Am depus azi, împreună cu colegii mei de la Camera Deputaților, o moțiune simplă împotriva lui Virgil Popescu. Menținerea sa în funcție produce pagube directe fiecărui român care are o factură de plătit.
Sper ca măcar de data asta coaliția și guvernul să înțeleagă că, înainte de orice strategie, prima condiție pentru a trece iarna cu bine este să ca Ministerul Energiei să fie condus de un om care măcar încearcă să își facă treaba.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus