Joi,
13.06.2024
Ploi Moderate
Acum
22°C

USR începe noua sesiune parlamentară cu o moțiune împotriva ministrului Energiei. Barna: Menținerea sa în funcție produce pagube directe fiecărui român

USR începe noua sesiune parlamentară cu o moțiune împotriva ministrului Energiei. Barna: Menținerea sa în funcție produce pagube directe fiecărui român

Fostul președinte USR, Dan Barna, anunță că partidul a depus astăzi, la deschiderea noii sesiuni parlamentare, o moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu.

”Azi începe o nouă sesiune parlamentară cu o Românie sufocată de un guvern care nu are nicio soluție pentru economie și nici pentru stăvilirea inflației.

Avem, din nefericire, un guvern care mimează guvernarea. Un exemplu: acum câteva zile premierul Ciucă anunța că i-a cerut ministrului Virgil Popescu să vină cu un plan care să ofere românilor siguranță cu privire la alimentarea cu energie de la iarnă.

E vorba despre același Virgil Popescu care, de trei ani de când este ministru, are câteva realizări notabile: 0 (ZERO) MW noi de energie electrică puși în producție; 6.000 MW retrași din producție: O schemă de compensare care n-a ajutat pe nimeni și a vulnerabilizat zeci de mii de locuri de muncă slăbind în același timp securitatea energetică a României într-un context internațional extrem de dificil”, a scris deputatul de Sibiu pe pagina sa de Facebook.

”Popescu este un ministru atât de slab că până și membrii coaliției recunosc deschis acest lucru. Cu toate astea l-au apărat până acum în disprețul românilor care trebuie să trăiască consecințele incapacității Ministerului Energiei de a răspunde nevoilor reale ale populației”, a continuat Barna.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cornel Opinceanu

Acum 1 an

usr sa isi vada de jucariile lor pe care le-au strans cand au fugit ca gainile de la guvernare, in ciuda voturilor primite
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus