Sâmbătă,
24.02.2024
Cer Senin
Acum
11°C

David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de 100 m liber la Campionatul Mondial de la Lima

David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de 100 m liber la Campionatul Mondial de la Lima

David Popovici şi Patrick Sebastian Dinu s-au calificat în finala de 100 m liber, la Campionatul Mondial de înot juniori de la Lima, anunță Federația Română de Natație. 

Prima veste bună de la Peru din această noapte ne-o dau David Popovici și Patrick Sebastian Dinu, care s-au calificat împreună în finala probei de 100 m liber. După o semifinală fără emoții, David a ajuns în finală cu cel mai bun timp din semifinale: 48.17 s.
În aceeași probă, și tot fără mari emoții, Patrick Sebastian Dinu a trecut de semifinale. Timp său din semifinale a fost de 50.22 secunde.
Finala probei de 100 m liber masculin va avea loc la noapte, de la ora 2:02, ora României, au scris cei de la federație. 

Bianca Costea s-a calicicat în finala 50m liber

Românca Bianca Costea s-a calificat în finala probei de 50 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Sportiva noastră și-a câștigat cursa din prima semifinală cu timpul de 25.43 secunde. Iar timpul său este al doilea din cele două semifinale!
La noapte, de la ora, 3:17, la Lima va avea loc finala probei de 50 m liber feminin, mai scriu cei de la federație. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus