Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Record de viteză pe A1, în județul Arad. Un șofer a fost prins de polițiști gonind cu 281de km/h

Record de viteză pe A1, în județul Arad. Un șofer a fost prins de polițiști gonind cu 281de km/h

Polițiștii au anunțat un record de viteză al anului pe autostrada A1, în județul Arad. Radarul a înregistrat 281km / oră, pe un sector unde limita de viteză este de 100 km / la oră. Şoferul, un cetăţean ceh, a rămas fără permis 4 luni şi a primit şi o amendă.

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h - cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta - „premiul”: 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulație și 2.900 de lei amendă. Mulțumim colegilor care acționează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toți!”, au scris polițiștii. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Un sibian vero

Acum 3 săptămâni

Felicitari CNAIR(sau cum so numi acum) inseamna ca avem autostrazi ca in Germania unde limita pe autostrada este nelimitata....la fel ca si pe pistele de aeroport!!!decolare usoara...zbor lin...la ceruri!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus