Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Motociclist enduro oprit de Poliție. I-au deschis dosar penal

Motociclist enduro oprit de Poliție. I-au deschis dosar penal

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță deschiderea unui dosar penal pe numele unui motociclist enduro prins pe o stradă din nordul județului fără permis.

Evenimentul a avut loc în data de 5 septembrie, în jurul orei 19:00, în localitatea Târnava, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au oprit pentru control o motocicletă tip Enduro, condusă pe strada Văii de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar motocicleta este neînmatriculată.

”Prin urmare, la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, au transmis oficialii IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1489

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Iulian dorian pirtz

Acum 1 an

La noi la capitala culturala este plin de asemenea specimene care circula fara permis si numere de inmatriculare pe strazile orasului dar se pare ca au protectie puternica pentru ca nimeni nu face nimic !
Raspunde

...

Acum 1 an

In sfarsit ia cineva atitudine si la noi! Bravo Politia Copșa! Sa vedem cat le ia colegilor din Sibiu pana vor incepe si ei sa observe asa ceva in trafic.
Raspunde

Crisan Doina

Acum 1 an

De multe ori am vrut sa sun la politie ca pe str. Negoi , unde locuiesc , este de multe ori , seara , noaptea , oricand , " festival " enduro , umbla in haita de cate cinci - sase bucati si fac un zgomot asurzitor . De aceeasi poluare fonica si de esapamente " beneficiem " de la cei cu masini , care ambaleaza motoarele , circula in viteze mari , pe aceeasi strada . Mi-e teama de represalii daca rog politia sa-i urmareasca . Este o strada cu oameni in varsta , un vecin este paralizat la pat si nici nu vreau sa ma gandesc ce traieste . Nu sunt eu expert in circulatia autovehiculelor , dar , as ruga politia sa ia in calcul si limitarea vitezei si circulatia pe un singur sens si restrictionarea circulatiei masinilor cu tonaj greu .Cand e coada la semaforul intersectiei Moldoveanu - Milea , toate autobasculantele circula in viteza si nestingherite la noi pe strada .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus