Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Imagini virale cu o ursoaică și puiul ei pe malul Oltului, în zona Porumbacu de Jos

Imagini virale cu o ursoaică și puiul ei pe malul Oltului,  în zona Porumbacu de Jos

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu a publicat marți pe pagina de facebook un video cu o ursoaică și puiul ei, pe malul Oltului, în zona Porumbacu de Jos. Filmarea a fost făcută de un pescar și trimisă asociației, care a avertizat încă de luna trecută asupra prezenței urșilor în zona râului Olt.

La sfârșitul lunii august, un urs a fost filmat de un pescar sibian cum traversează râul Olt în zona lacului de acumulare de la Porumbacu.

"Astăzi am primit încă o filmare prin care un alt pescar ne avertizează de prezența urșilor pe malul râului Olt. În filmarea efectuată în jurul orei 17.30 se vede că urșii sunt activi și ziua.
Vă rugăm să fiți atenți, în special în zona Porumbacu de Jos - Glâmboaca - Colun - Scoreiu, se pare ca este o ursoaică cu puiul!" avertizează cei de la AJVPS Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus