Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
7°C

Urme de nuci în cheesecake. Un produs vândut în magazinele Lidl a fost retras de pe rafturi

Urme de nuci în cheesecake. Un produs vândut în magazinele Lidl a fost retras de pe rafturi

Un produs de desert a fost retras din magazinele Lidl, la decizia producătorului, pentru că ar fi conținut urme de nuci nedeclarate pe ambalaj.

Este vorba despre produsul „Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” al producătorului Emmi Dessert Italia S.p.a. Compania precizează că neconformitatea a fost depistată doar într-un singur lot, cu numărul 170922 și cu termenul de valabilitate 17.09.2022.

„Ca urmare a analizării produsului, au fost depistate urme de nuci în produs, nedeclarate pe ambalaj. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producatorul Emmi Dessert Italia S.p.a si Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată într-o informație publicată pe siteul ANSVSA.

Producătorul acestui produs mai transmite, prin intermediul autorităților, că această rechemare vizează exclusiv produsul menționat, alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Caribbean Style, nefiind afectate de această rechemare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 573

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus