Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Actualizare: Primul mesaj pe care Charles, noul rege al Marii Britanii, l-a transmis după moartea reginei

Actualizare: Primul mesaj pe care Charles, noul rege al Marii Britanii, l-a transmis după moartea reginei

Actualizare: Familia regală a făcut public un prim mesaj pe care Charles, noul rege al Marii Britanii, l-a transmis după moartea reginei. 

„Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și pentru toți membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în neființă a unei suverane prețuite și a unei mame foarte iubite. Știu că pierderea ei va fi profund resimțită în întreaga țară, în Regate și în Commonwealth și de nenumărate persoane din întreaga lume. În această perioadă de doliu și schimbare, familia mea și cu mine vom fi mângâiați și susținuți de cunoașterea respectului și a afecțiunii profunde în care regina a fost atât de mult prețuită”, a transmis acesta acesta.

declaratie Charles

Regina Elisabeta a ll- a a murit joi după-amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, a anunţat Palatul Buckingham.

 

„Regina a murit paşnic la Balmoral în această după-amiază”, este anunţul.

„Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, mai arată anunţul.

În această după-amiază medicii s-au arătat îngrojorați de starea ei de sănătate, iar membrii ai casei regale au început să se adune la Balmoral. 

De asemenea, mai mulți oameni începuseră să se strângă în fața palatului Buckingham, dar și în fața reședinței unde fusese adusă regina.

Regina a fost pe tronul Marii Britanii timp de 70 de ani, fiind cel mai longeviv suveran.  

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 2 săptămâni

Regina e istorie.

Raspunde

Sparrow

Acum 2 săptămâni

Mamā ce traducere cu Google translate au bāgat jurnalistii nostrii!!!!! Regina a murit pasnic! Bāāāāā ! Peacefuly are in cazul āsta alt sens! Ia sunati voi glorioasa diasporā din Regat sā vā spunā āia cum devine chestia cu moartea pasnicā...
Raspunde

Munteanu

Acum 2 săptămâni

Dumnezeu s-o odihneasca in pace! A avut parte de o viata si o domnie frumoase!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus