Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mesajul președintelui Klaus Iohannis la moartea reginei Elisabeta a II-a: „Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală

Mesajul președintelui Klaus Iohannis la moartea reginei Elisabeta a II-a: „Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj de condoleanţe la moartea Reginei Elisabeta a II-a, spunând că regina a modelat istoria modernă și a reprezentat un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public.
„Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a şapte decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală", a scris şeful statului pe Twitter.

Drapelul britanic a fost coborât în bernă joi, la Palatul Buckingham - unde s-au strâns sute de persoane - în momentul anunţului morţii reginei Elisabeta a II-a

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Românii sunt alāturi de poporul britanic.....corect. Statistic sunt 2 milioane de români in UK ( neoficial sunt 4 milioane) , dupā polonezi noi suntem cei mai aproape de ei. Nu pentru a jeli ci pentru a face lirili seterlinili teanc in buzunare si a rupe piata imobiliarā din România dup-aia. RIP !
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Dle președinte ar fi trebuit să mai puneți mâna pe carte, nu există popor britanic!....
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Ce rusine...Secretar general de NATO corigent la geografie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus