Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A fost prins șoferul care a lovit 2 tineri duminică și a fugit de la locul accidentului

A fost prins șoferul care a lovit 2 tineri duminică și a fugit de la locul accidentului

Șoferul care a lovit doi tineri duminică seara în Tălmaciu și a fugit de la locul accidentului a fost prins la scurt timp de polițiștii sibieni, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Cisnădie.

"În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii rutieri, la scurt timp după producerea accidentului s-a reușit identificarea atât a autoturismului implicat, cat și a conducătorului auto, respectiv un bărbat de 48 de ani, din Cisnadie," precizează sursa citată. 

În continuare, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentul rutier.

Doi tineri, în vârstă de 16 și 21 de ani, au fost loviți duminică seara de un autoturism, în timp ce încercau să traverseze strada printre mașini, în Tălmaciu. 

Conducătorul autoturismului nu a oprit imediat după producerea accidentului rutier și și-a continuat deplasarea pe DN7, având direcția  de deplasare spre județul Vâlcea”, spuneau ieri polițiștii.

La fața locului au intervenit o ambulanță și un echipaj SMURD. Ambulanța a preluat tânărul de 16 ani, cu fractură la o mână și un traumatism cranio-cerebral acut, transportându-l la Spitalul de Pediatrie, transmite Genu Scridon, de la SAJ. Celălalt rănit, în vârstă de 21 de ani, are dureri costale și escoriații. A fost preluat de SMURD și transportat la spital, conform sg.maj. Andreea Ștefan, din partea ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus