Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Tinerii medieșeni cu rezultate deosebite la examenele de evaluare și bacalaureat au fost premiați

Tinerii medieșeni cu rezultate deosebite  la examenele de evaluare și bacalaureat au fost premiați

33 de tineri care au obținut note peste 9,50 la sesiunile de evaluare națională și de bacalaureat din acest an au fost premiați astăzi, 12 septembrie 2022, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș. La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali medieșeni au aprobat în cadrul ședinței extraordinare din data de 2 septembrie 2022, hotărârea nr. 257 pentru acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele de evaluare națională sau de bacalaureat susținute în sesiunea iunie – iulie 2022, după caz.

În cadrul întâlnirii desfășurate în Sala Mare de Ședințe a municipalității, primarul Mediașului, dl. Gheorghe Roman, a oferit diplome celor 25 de absolvenți de liceu și 8 absolvenți ai școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș. De asemenea, tinerii au fost recompensați și cu premii în bani, fiecare în valoare de 1.500 de lei. La eveniment au mai luat parte directori și cadre didactice din unitățile de învățământ, dar și părinți ai elevilor premiați.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus