Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Părinte nemulțumit că în Sibiu locurile de joacă se repară cu bandă. Reacția primăriei

Părinte nemulțumit că în Sibiu locurile de joacă se repară cu bandă. Reacția primăriei

Un părinte care locuiește în cartierul Hipodrom ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini prin care își arată nemulțumirea față de modul în care municipalitatea a înțeles să repare problemele semnalate la două locuri de joacă. Reprezentanții Primăriei îi explică faptul că reparația respectivă a fost una temporară, leagănul fiind înlocuit.

Bărbatul spune că în două locuri de joacă diferite, ambele relativ apropiate de domiciliu, reparațiile s-au făcut cu bandă izolatoare.

”Așa se repară leagănul de către firma contractată de către primărie. Am făcut o sesizare (prin Sibiu City App n. r.) la început de august pentru un leagăn de pe M Viteazu și mi-a fost comunicat că se va interveni dar se repară cu bandă”, spune Paul N., printre altele.

Redăm mai jos imagini în care se vede cum arăta leagănul înainte și după reparație:

leagan sibiu

De asemenea, un caz similar s-a înregistrat la un loc joacă din apropiere, pe strada Plugarilor:

leagan reparat sibiu

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, oficialii municipalității au precizat că imaginile de mai sus prezintă lucrări temporare și că leagănul a fost înlocuit.

”Leagănul deteriorat din locul de joacă de pe strada Plugarilor a fost deja înlocuit săptămâna trecută, in 5 septembrie. Cel din locul de joacă de pe bulevardul M. Viteazu a fost înlocuit și acesta deja. Pe această cale îi asigurăm pe sibieni că serviciul de resort al Primăriei verifică locurile de joacă regulat, reparațiile efectuându-se de regulă de îndată ce se constată deteriorări sau imediat ce piesele sunt livrate”, au declarat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Citește și:

Ce locuri de joacă sunt în Sibiu. Cât plătesc părinții pentru o oră de distracție a copiilor

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Jiji Berbecali

Acum 2 săptămâni

O primarie de nota 10 !!!!
Raspunde

S

Acum 2 săptămâni

Inexistente pt copii mai mari de 10 ani!! Au făcut locuri de joacă peste tot unde au renovat -și bine că au făcut- dar nici măcar unul pentru vârste mai mari, nici măcar în Subarini. De parcă cei mari nu ar trebui să iasă la mișcare
Raspunde

Doru

Acum 2 săptămâni

Locurile de joaca din Sibiu sunt cel mult mediocre. Cateva tobogane micute,un leagan sau doua,o groapa de nisip si cam atat. Pacat,lipsa de interes totala,ca de altfel in toata activitatea Primariei. E suficient sa mergi in 2-3 orase din tara,si iti dai seama cate se pot face daca exista un minim interes,chestii care nici nu costa prea mult. In mod ironic,poate dupa ce iese d na Fordor la pensie si va merge mai mult cu nepotii prin parc,vom avea si noi cateva locuri de joaca demne de bugetul orasului.
Raspunde

Paul N

Acum 1 săptămână

"asigurăm pe sibieni că serviciul de resort al Primăriei verifică locurile de joacă regulat," nu cred asa ceva ca se controlează de cineva parcurile, de când umblu prin ele s a intervenit doar DC făceai sesizare prin Sibiu City App. Asa ca lăsat textele și puneți firmele de curățenie sa grebkeze rumegujul plin de țigări, pungi, iarba crescuta. M am apucat eu sa fac curățenie. Gropile de nisip pline de pietriș oare le cerne în fiecare an :)). DC nu se făcea sesizare rămâneau cu banda pana venea un nou asfalt pe M Viteazu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus