Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Needitat: un șofer nesimțit a blocat o stradă întreagă în centrul Sibiului

Needitat: un șofer nesimțit a blocat o stradă întreagă în centrul Sibiului

Timp de aproape 15 minute strada Avram Iancu a fost blocată de un șofer nesimțit care a parcat în mijlocul micului rondou din capătul străzii, la intrarea în Piața Mică. Un alt șofer, blocat în intersecție, a încercat minute în șir tot felul de manevre pentru a reuși să iasă din încurcătură.

Traficul s-a deblocat la ieșirea unui camion din Piața Mare. Cum pilonul automat a coborât, șoferul Volkswagen-ului a reușit să dea cu spatele suficient de mult încât să poată ieși pe sens interzis. Șoferul nesimțit care a blocat strada nu a fost mișcat nici de claxoanele colegilor de trafic exasperați și a apărut doar câteva minute mai târziu, când și-a desăvârșit lucrarea, a scos mașina din intersecție și a parcat-o pe trotuar.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

15 comentarii

Un sibian

Acum 3 săptămâni

primaria e la 100 m distanta si politia la 10 m...ce-au asteptat? de ce n-au ridicat imediat masina + o amenda de macar 5000 ron???!!!
Raspunde

Serafim Scorobete Arhitecti

Acum 3 săptămâni

Este un vrednic roman, neam din neamul nostru romanesc! Sa nu ne mai vorbim de rau fratii, ci sa fim uniti mai ales in aceste vremuri cand toti strainii ne vor Ardealul si bogatiile! Primaria Sibiu sa-si dea demisia toti pentru ca stim ce mafie este in acea zona si parcarile se dau la sinecuri! Omul a vrut sa protesteze impotriva terorii primariei si a crizei de locuri de parcare! Platim impozite si muncim pe branci ca sa ne facem o viata in acest orasel, dar primaria si statul nu ne fac conditii! Rusine Sibiu!
Raspunde

Alex edei

Acum 3 săptămâni

Oare politia nu se poate sa il amendeze in urma acestor filnari, si nu cu 500 ron, sa-i dea o amenda de 10.000-15.000 ron, sa o simta nesimtitul.
Raspunde

SB-30-AME - salutati-l in trafic cum se cuvine

Acum 3 săptămâni

primata ramane primata pururi !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihai

Acum 3 săptămâni

Nu aveti dreptul sa publicati numarul de inmatriculare al soferului ca va da in judecata! In rest, ca el sunt destui!!! Precis era un oltean la volan!
Raspunde

TaraLuiPapuraVoda

Acum 2 săptămâni

spatiu public, deci au dreptul sa îi publice numarul de înmatriculare. Nu apare pe filmare ca nu ii de acord cu partea asta. Iar problemele vor apărea doar in momentul in care posesorul (cel care detine masina, nu cel care o conduce) cere sa fie îndepărtat articolul / cenzurată filmarea si redacția nu va reusi / nu va dori sa o faca (din cauza distribuirilor, republicării videoclipului)

Raspunde

Papura Bai

Acum 2 săptămâni

Atata timp cat prin evidentierea si publicarea numarului de inmatriculare ii poate aduce prejudicii soferului adica din razbunare ii distruge masina poate actiona in instanta si sa primeasca despagubiri! Trebuia blurat!!!
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 3 săptămâni

Militienii locali sunt la 50 metri dar au treaba . pazesc statuia din piata mare.
Raspunde

Julian

Acum 3 săptămâni

Pai nu este stimabilul cetatean care se intoatce din Grecia? Oare a facut un popas la Sibiu sa vada si el centrul istoric. :) ;)
Raspunde

Jon

Acum 2 săptămâni

Era din vl,relax.
Raspunde

Unul din Sibiu

Acum 2 săptămâni

De ce zici asta? Ți-e greu să " rumegi" că era un " fra" neaoș hermaninstan? Ia cu pâine că ai brânzică la colțul gurii.
Raspunde

Siluana Vidrighin

Acum 2 săptămâni

Ne-am saturat pana peste cap de oltenii care incurca traficul cu tigaile lor!
Raspunde

Unul din Sibiu

Acum 2 săptămâni

Îți stă in gât oftica că era un sibian " civilizat ", nu ? Cam multi fasciști prin Sibiu. Dar cu turiștii cum e, vă place când vin grămadă și lasă bani, ipocritilor !!!
Raspunde

Ionut

Acum 2 săptămâni

Nu mai scrieți daca nu s a făcut nimic împotriva nesimțitului .Doar ne frustram

Raspunde

Adrian

Acum 2 săptămâni

stat esuat,primarie esuata,politie de 2 bani..bun venit in statul de carton romanica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus