Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FOTO-Incendiu puternic la o hidrocentrală pe Olt

FOTO-Incendiu puternic la o hidrocentrală pe Olt

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea anunță o intervenție la un incendiu izbucnit într-o hidrocentrală pe râul Olt.

Este vorba despre hidrocentrala Turnu, aflată pe raza localității Călimănești, flăcările afectând un panou electric.

”Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la un tablou electric din interiorul stației de 10,5 kv din interiorul Hidrocentralei Turnu din localitatea Călimănești. La fața locului acționează pentru stingere trei echipaje de stingere ale ISU și un echipaj al SVSU și personal de la locul de muncă”, explică reprezentanții ISU Vâlcea prezenți la fața locului.

Din primele informații se pare că nu există victime.

”La fața locului se deplasează la intervenție un ventilator de mare capacitate, 10 aparate de respirat, 15 butelii de rezervă, 2 stingătoare cu pulbere de 50 kg. Din fericire, pana în acest moment nu au fost identificate victime”, mai spun oficialii ISU Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 961

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus