Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Carmen și Klaus Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Fotografiile publicate de stilista primei doamne

Carmen și Klaus Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Fotografiile publicate de stilista primei doamne

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, duminică, la dineul organizat de Regele Charles al III-lea în memoria mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, și luni la funeraliile monarhului.

Stilista primei doamne, Andreea Tincu, a publicat pe Facebook, două fotografii cu soții Iohannis, de la dineu și de la funeralii. 

"O zi istorica pentru umanitate, o personalitate de excepție care astăzi pleaca pe ultimul drum. Funeraliile de Stat ale Reginei Elisabeta a II-a au loc astazi, în prezenta a milioane de oameni care își iau rămas bun de la o Regina mult iubita.
Ma bucur sa fiu alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis în acest moment emoționant" a scris stilista pe facebook.

Mai mulți internauți au criticat zâmbetul lui Carmen Iohannis sau au comentat lungimea rochiei.

Administraţia Prezidenţială a anunțat în 13 septembrie faptul că Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la funeraliile de stat ale Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a organizate la Westminster Abbey din Londra.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Coco chanel

Acum 1 an

Doua toalete, una mai nasoala ca cealalta. Zici ca a venit de la tara la un eveniment la oras...
Raspunde

Romance frumoase

Acum 1 an

Rochiile sunt f frumoase. Arata tailored. Iar doamna chiar are silueta de model. Arata excrptional. Dar poate trebuia sa se foto cu pardesiu pe ea. Mai ales ca e afara foto. Pardesiul inchega tinuta
Raspunde

@romance frumoase

Acum 1 an

Silueta dnei este minunata, dar rochiile sunt banale, ca sa nu spun urate!
Raspunde

Marius

Acum 1 an

A fost fotografiata la un alt eveniment sau asa rade doamna la funerarii?
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

La parastase si inmormintari s-ar presupune ca nu-ti arde de ris.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mai degraba imita plansul si nu le-a reusit.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

"Râs" nu "ris"
Raspunde

Valer

Acum 1 an

Bine ca respecti votul celor trei 'naiba stie cine-au fost' din anii '90. Avem nevoie de mai multi natarai destepti ca tine.
Raspunde

Wtf

Acum 1 an

zambet larg la dineul funeraliilor reginei ?
Raspunde

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

Mnadria noastra, a sibienilor, care votam de o viata FDGR din dragoste pentru cei care odinioara ne izgoneau din interiorul cetatii de zici ca aveam lepra!
Raspunde

Adina

Acum 1 an

Iohannis vei rămâne în istorie ca fiind un trădător de țară!! De ce ingădui ca în vremurile astea tulburi cu războiul la ușă să se vândă termocentrale, să se închidă mine și fabrici, să își bată joc de noi miniștrii corupți??!!! Ai fost presedintele zero, ani de zile te-ai plâns că nu poți face nimic din cauza PSD si acum că ai premierul tău tot nu faci nimic. Câți bani primești, gropar al României, ca să orchestrezi tot, tu și cu măciucă al tau?
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

In general tinutele "duoamnei" sunt neadecvate. De data asta vad ca i-a luminat cel de sus mintea stilistei si i-a servit doua piese sub genunchi. Sunt decente dar departe de eleganta altor doamne prezente la inmormantare.
Raspunde

Sibianca

Acum 1 an

Vreau sa -i raspund la Adina. Ceea ce spui este din rautatea din tine. Dl. Johannis este sas, nu se amesteca in treburile altora.Nu este presedinte ca sa dea dansul ordine la guvern. Guvernul trebuie sa isi faca treaba si ministrii sa nu mai fure. Familia arata foarte bine si doamna Carmen nu a ras, ci si-a aratat un zambet la cel care facea poza. A fost luata prin surprindere.

Raspunde

@Sibianca

Acum 1 an

Sibianco, iti faci de rusine concetatenii! Gaseste-i scuze unui presedinte care ani de zile a indemnat la ura si la dezbinare! P.S. Apropo... tot cu ditamai coloana vine la Sibiu? N-a auzit ca ne asteapta vremuri grele?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus