Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Rafila s-a întâlnit cu reprezentanții Patriarhiei pentru un protocol de asistență religioasă în spitale

Rafila s-a întâlnit cu reprezentanții Patriarhiei pentru un protocol de  asistență religioasă în spitale

Ministerul Sănătății va încheia un protocol pentru asistență religioasă creștin - ortodoxă în unitățile sanitare. Ministrul Alexandru Rafila s-a întâlnit astăzi, 22 septembrie, cu o delegație a Patriarhiei Române, condusă de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, Secretarul Sfântului Sinod, pentru a definitiva acest protocol.

„Protocolul are mai multe obiective, dintre care menționăm: dezvoltarea în comun a unor programe de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni cronice sau aflate în stadiul terminal al bolii; conștientizarea importanței prezentării la medic la apariția primelor semne de boală; reducerea consumului de produse ce dăunează sănătății (tutun, alcool, droguri) ș.a.
Protocolul dintre Ministerul Sănătății și Patriarhia Română urmează să fie semnat în perioada imediat următoare”, transmit reprezentanții ministerului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 3 zile

Vrednic este.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus