Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Rafila s-a întâlnit cu reprezentanții Patriarhiei pentru un protocol de asistență religioasă în spitale

Rafila s-a întâlnit cu reprezentanții Patriarhiei pentru un protocol de  asistență religioasă în spitale

Ministerul Sănătății va încheia un protocol pentru asistență religioasă creștin - ortodoxă în unitățile sanitare. Ministrul Alexandru Rafila s-a întâlnit astăzi, 22 septembrie, cu o delegație a Patriarhiei Române, condusă de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, Secretarul Sfântului Sinod, pentru a definitiva acest protocol.

„Protocolul are mai multe obiective, dintre care menționăm: dezvoltarea în comun a unor programe de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni cronice sau aflate în stadiul terminal al bolii; conștientizarea importanței prezentării la medic la apariția primelor semne de boală; reducerea consumului de produse ce dăunează sănătății (tutun, alcool, droguri) ș.a.
Protocolul dintre Ministerul Sănătății și Patriarhia Română urmează să fie semnat în perioada imediat următoare”, transmit reprezentanții ministerului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Vrednic este.
Raspunde

Gina

Acum 1 an

Nu arata a campnie electorala marca pesede?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus