Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Doi șoferi din Dâmbovița, prinși de polițiștii sibieni cu 230 de puieți de mesteacăn transportați ilegal

Doi șoferi din Dâmbovița, prinși de polițiștii sibieni cu 230 de puieți de mesteacăn transportați ilegal

Polițiștii din cadrul Poliției Avrig și cei din Porumbacu de Jos au desfășurat ieri, 22 septembrie, ample acțiuni pe linia combaterii delictelor la regimul silvic, transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis TS.

Pe raza localității Sărata, polițiștii avrigeni au oprit pentru control două autoutilitare, la volanul cărora au fost identificați doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, din județul Dâmbovița.

Cu ajutorul celor două autovehicule, cei doi dâmbovițeni transportau cantitatea de 230 de puieți specia mesteacăn, fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar cei 230 de puieți de mesteacăn au fost confiscați și predați reprezentanților ocolului silvic competent în zonă. 

Pe DJ 105F, în afara orașului Avrig, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 30 de ani, în timp ce transporta cantitatea de 0,8 mc material lemnos, specia fag, fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent.

Acțiunile pe linia prevenirii ilegalităților din domeniul silvic vor continua și în perioada următoare, precizează sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 860

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Ministru Bode lupta sa bage mafia MAI in Schengen iar politistii din Caras-Severin au fost avertizați de șefi ca dau prea multe amenzi după ce au prins in flagrant tocmai mafioții lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus