Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FC Hermannstadt, ofertă de 800.000 de euro pentru Baba Alhassan. Un alt fotbalist este dorit în țările arabe

FC Hermannstadt, ofertă de 800.000 de euro pentru Baba Alhassan. Un alt fotbalist este dorit în țările arabe

Clubul FC Hermannstadt a primit recent o ofertă în valoare de 800.000 de euro pentru vânzarea mijlocașului Baba Alhassan.

Cu șase goluri marcate în acest sezon, Alhassan este pe locul doi în topul golgheterilor din România și unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Superliga.

”În urmă cu câteva luni am avut ofertă de 300.000 de euro pentru el, plus bonusuri de aproape încă 100.000 de euro, de la o echipă din Spania. În prezent am primit pe adresa clubului ofertă de 800.000 de euro, de la o echipă din Europa. Nu pot să vă dau numele, sunt discuții în desfășurare și nu am vrea să afectăm negocierile. Mai avem o ofertă, care se ridică la 400.000 de euro, pentru Mino Sona. În cazul lui este vorba despre un club din țările arabe. Interes există și pentru Paraschiv, însă nu ne grăbim să vindem și cu siguranță va pleca un singur jucător, poate doi cel mult”, a declarat pentru Turnul Sfatului un oficial al FC Hermannstadt.

Întrebat despre oferta în valoare de 300.000 de euro pentru Baba Alhassan, făcută prin presa de la București de către patronul FCSB, reprezentantul FC Hermannstadt a spus că acestea sunt doar modalități autohtone prin care se încearcă reducerea prețului în perspectiva unor negocieri ulterioare.

”Dacă FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru un atacant de 26 de ani care a marcat 7 goluri, cum să evaluezi la 300.000 de euro un mijlocaș ofensiv în vârstă de 22 de ani care a reușit 6 goluri, toate din acțiune, niciunul din penalty? Acestea sunt doar tehnici mioritice de negociere, nu au legătură cu realitatea. Noi nu ne grăbim să vindem, echipa merge foarte bine, ați văzut cu toții pe ce loc suntem, jucătorii sunt în formă, valoarea lor nu poate decât să crească până la iarnă”, a mai explicat oficialul FC Hermannstadt pentru Turnul Sfatului.

În ceea ce-l privește pe jucător, Baba Alhassan a declarat într-un interviu acordat recent ziarului nostru că se simte foarte bine la Sibiu, dar că este dispus să facă pasul la o echipă mai mare, la momentul potrivit.

Interviul complet îl puteți vedea mai jos:

Baba Alhassan, jucătorul AFC Hermannstadt, vedetă în Ghana: ”E într-o formă excelentă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un sibian

Acum 1 an

parca nu aveau bani de salarii si se milogeau pe la primarie sa le dea...
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

dobre, fă măcar efortul să scrii corect numele jucătorilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus