Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Atac la o școală din Rusia. Nouă persoane au fost ucise şi 20 rănite, printre care și copii

Atac la o școală din Rusia. Nouă persoane au fost ucise şi 20 rănite, printre care și copii

Cel puţin nouă persoane au fost ucise şi 20 rănite, printre care copii, în cursul unui incident armat într-o şcoala din oraşul Ijevsk, capitala regiunii Udmurtia din centrul Rusiei, a anunţat luni Ministerul de Interne rus, potrivit căruia autorul atacului s-a sinucis, transmit AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

''Poliţiştii au găsit corpul bărbatului care a deschis focul. Potrivit informaţiilor noastre, el s-a sinucis'', a indicat ministerul.

Anterior, guvernatorul regiunii Udmurtia, Aleksandr Breşalov, indicase că ''printre victime'' se află copii şi că un paznic a fost de asemenea ucis.

Agenţia de presă RIA l-a citat pe guvernatorul Breşalov potrivit căruia un bărbat neidentificat a intrat în şcoală şi a ucis un paznic. El a adăugat că există morţi şi răniţi în rândul elevilor. 

foto captura Nexta/twitter

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus