Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

A încetat din viaţă rapperul american Coolio, cunoscut în special pentru hitul său Gangsta's Paradise

A încetat din viaţă rapperul american Coolio,  cunoscut în special pentru hitul său Gangsta's Paradise

Rapperul american Coolio, cunoscut în special pentru hitul său 'Gangsta's Paradise' din 1995, a murit la vârsta de 59 de ani, a informat miercuri managerul său, informează joi AFP, citat de Agerpres.

Muzicianul câştigător al Premiului Grammy, pe numele real Artis Leon Ivey Jr, a încetat din viaţă la Los Angeles, a declarat Jarez Posey.

Îndrăgitul artist american se afla în vizită la un prieten. Pentru că întârzia să revină de la baie, prietenul s-a dus să verifice şi l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient, transmite dpa, care citează site-ul tabloid MZ.

Nu este clară cauza morţii lui Coolio, dar managerul său a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac.

foto Coolio/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

"Indrāgitul" s-a prāpādit de la tras pe nas si dat in venā. Cā doar nu de gâlci. Box office, Showbiz, celebrity = desfrâu, droguri, māgārii si ilegalitāti. Hai sā nu fim ipocriti, noi vrem toate astea, ne place sā vedem chestii de-astea, îi idolatrizām pe unii tocmai pentru chestii de-astea, altminteri ce diferenta ar mai fi intre 50cent si dulgherul Tase?
Raspunde

Adina

Acum 1 an

"Sigur și eficient" lovește din nou.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus