Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Actorul Alexandru Arșinel a murit. Avea 83 de ani

Actorul Alexandru Arșinel a murit. Avea 83 de ani

Actorul Alexandru Arșinel a murit joi seară, acesta aflându-se de mai multe zile internat la terapie intensivă într-un spital din București, informează presa centrală.

În vârstă de 83 de ani, Alexandru Arşinel a murit azi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, unde se afla internat de două săprămâni. Actorul a fost foarte bolnav în ultima perioadă. 

Cunoscut, în mod special, pentru filmele, spectacolele şi piesele jucate împreună cu actriţa Stela Popescu, Alexandru Arşinel a fost unul dintre cei mai mari actori români de comedie, care a adus contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti.

Fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană. Totodată, în 2017 a operat și pe cord, în urma unui infarct.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus